diumenge, 8 de novembre del 2009

Seminari (06/11/09)

Com en la majoria de sessions, a seminari hem començat amb la lectura en veu alta. Avui l'ha fet la Mònica i ens ha llegit un fragment de “Campos de fresas”. Jo me l'havia llegit en català fa ja uns quants anys i he de reconèixer que només sentir el títol ja se m'ha fet estrany sentir-lo en castellà.

Quan ha acabat la lectura i després de que donéssim la nostre opinió de com ho havia fet, l'Annabel ens ha comentat que mai tenim en comte la postura en la que estem quan llegim en veu alta. I és una cosa força important a observar, perquè depenent de com estigui posat el lector la veu es projectarà a la sala millor o pitjor. Ja sabem una altre cosa en la que fixar-nos quan els nostres companys llegeixin en veu alta.


A continuació de la lectura, també com sempre solem fer, hem fet l'actualitat educativa. Avui els tocava a la Helena i a la Ethel.


"Estrasbur gobliga a Itàlia a treure crusifixos de l'escola"

En la notícia podíem llegir com s'havia aixecat la polèmica després de que el governs de Silvio Berlusconi anuncies que recorreria aquesta sentència al ple del tribunal, ja que considera la llei com un atac a les arrels i a la tradició d'un país.

Hem estat debatin al voltant del tema i juntament amb la conversa sobre la notícia ha sortit el tema, també notícia l'altre dia, sobre el fet de que volen canviar el nom de les festivitats, ja que totes tenen menció a símbols religiosos. Finalment, després de donar unes quantes voltes inútils al tema, hem arribat a la conclusió de que hi ha coses molt més importants que això.

Finalment, per finalitzar el seminari hem estat parlant sobre la setmana de pràctiques. Hem parlat sobre les diferents activitats que realitzarem i ens hem repartit per les diferents escoles que haurem de passar. Es presenta una setmana interessant i suposo que els meus companys, igual que jo, tenen moltes ganes de viure-la. Animats se'ns veia a tots, fins hi tot als que els ha tocat anar fins a Esparraguera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada